Антуріум Джангл Кінг / Anthurium Jungle King 2-3 per pot DxH=45x160см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210974
Код виробника:
AnJK45Tf
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Антуріум
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
декоративно-листяна рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
45 см
Висота:
160 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
26257.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Яскраве розсіяне світло, добре підходять південні, східні і західні вікна. При цьому може рости в тіні, але цвісти не буде. Взимку потрібно підсвічувати для появи нових бутонів. На південних вікнах здатні цвісти і взимку. Спекотнього літа, особливо на півдні, краще прибрати рослину зі спеки, вдалим місцем може стати столик біля вікна.

Температура: Антуріум рослина тропічна, тому оптимальна температура для нього +20-25 ° C, Взимку можна утримувати в приміщенні з температурою +16-18 ° С. Протяги, різкі коливання температури згубні для антуріума.

Полив: Влітку полив рясний, в зимовий час полив скорочують. Важливо, щоб між поливом субстрат в горщику просихав на 1 / 3-1 / 2 висоти горщика.

Вологість повітря: Потрібна підвищена вологість. Влітку потрібно обприскувати м'якою водою не менше 1 разу на день, не допускаючи попадання вологи на квітку; при сухому повітрі в приміщенні обов'язково тримати на вологій гальці.

Підживлення: Підживлюють антуріум в весняно-літній період 1 раз в 2-3 тижні. Так, як вони чутливі до надлишку мінеральних солей і вапна, тому добрива вносять сильно розведеної концентрації.
Супутні товари