Драцена Варнески розгалужена / Dracaena Warneckei vertakt DxH=34x210см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210713
Код виробника:
DrWa34Vt
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Драцена
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
декоративно-листяна рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
34 см
Висота:
210 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
13129.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Драцені необхідне яскраве розсіяне світло, від прямих сонячних променів слід притіняти. Добре розміщувати рослину біля східних і західних вікон, притіняючи в літню пору від прямих сонячних променів.

Температура: Добре росте драцена при температурі +20-25 ℃, хоча влітку може витримувати і +27-28 ℃. У зимовий період поміщають в прохолодне приміщення, де температура не опускається нижче +12 ℃ (оптимальною є -  +16-18 ℃).

Полив: Поливати  потрібно в літній період 1-2 рази в тиждень, взимку 1 раз на 8-12 днів, по мірі просихання грунту. Рослину не можна заливати, проте повністю пересихати грунт також не повинен.

Вологість повітря: Драцена стійка до сухого повітря, але вимагає регулярного обприскування листя, і при утриманні їх взимку в кімнатах з центральним опаленням, і в літню спеку. Щоб змити пил з безлічі довгих і вузьких листків, періодично влаштовують рослині теплий душ.

Підживлення: Підживлюють драцену протягом усього року: влітку - 1 раз в тиждень комплексним добривом для декоративно-листяних; взимку - 1 раз на місяць.
Супутні товари