Фікус Алі на штамбі / Ficus Alii op stam DxH=40x170см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210726
Код виробника:
FiAl40St
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Фікус
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
декоративно-листяна рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
40 см
Висота:
170 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
13654.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Яскраве розсіяне світло, легка півтінь. При нестачі світла пагони витягуються, листя рідшають. Від прямих сонячних променів в жаркий полуденний час може отримати опіки. Ряболисті сорти, як 'Amstel Gold потребує більш інтенсивному освітленні, з деякою кількістю сонячних променів вранці або ввечері.

Температура: помірна, оптимальна в межах 20-25 ° С, взимку можливо зміст і при більш низьких температурах близько 16-18 ° С, з обмеженням поливу, межа 13 ° С при сухому змісті. При різких перепадах температур може скидати листя.

Полив: влітку помірний, верхній шар грунту повинен просихати повністю. Взимку, при зниженні освітленості і температури полив обмежують до такої міри, щоб грунт висихав повністю. Фікус Алі та інші сорти біннендійка переносять сильну пересушування, але гинуть від перезволоження.

Вологість повітря: листя можна обприскувати, особливо влітку в жарку суху погоду і взимку, коли працює центральне опалення. Якщо розміри горщика дозволяють, то можна раз в два тижні носити фікус біннендійка в душ, прикриваючи при цьому землю від попадання води.

Підживлення: з березня по серпень раз в два-три тижні підгодовують добривами для декоративно-листяних рослин.
Супутні товари