Фікус Амстел Кінг на спіральному штамбі / Ficus Amstel King spiraalstam DxH=50x250см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210735
Код виробника:
22502
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Фікус
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
декоративно-листяна рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
50 см
Висота:
250 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
31508.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: цей вид фікуса любить яскраві місця, але не матимуть прямих сонячних проміння. Недолік освітлення може уповільнити зростання і деформувати крону.

Температура: Фікус Амстел Кінг дуже добре переносить температурні режими європейського регіону. Так в літній період йому буде комфортно від + 25 ° C і до + 30 ° C, а взимку підходить +16 ° C - 20 ° C.

Полив: літній період характеризується рясним поливом рослини, але потрібно Стежити, щоб не залити його. Перед кожним поливом верхній шар землі має трохи підсохнути. Взимку обсяги зрошення потрібно знизити.

Вологість повітря: Амстел Кінг любить купання під теплим душем, обприскування водою кімнатної температури і протирання листя вологою губкою. Купання фікуса під душем проводиться один раз на місяць і тільки при закритому ґрунті плівкою або целофановим пакетом.Кроме того, під час опалювального сезону повітря стає сухим, а це шкодить будь-якого виду фукуса, так що рекомендується поставити Амстел Кінг на піднесений піддон з керамзитом, битим цеглою або галькою, які потрібно підтримувати вологими.

Підживлення: добриво фікуса проводиться навесні і влітку один раз в два тижні або 10 днів. Після пересадки не рекомендується підгодовувати рослина пару місяців, так як субстрат ще містить все необхідне. У зимовий період підживлення взагалі не виробляють, однак, якщо ви забезпечуєте вологість і додаткове штучне освітлення, тоді можна удобрити половинній порцією.

Супутні товари