Фікус Панда на штамбі / Ficus panda Stam DxH=40x140см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210556
Код виробника:
4FIPARS29
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Фікус
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
декоративно-листяна рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
40 см
Висота:
140 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
9978.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Фікус мікрокарпа віддає перевагу тіні та  півтіні, і категорично не переносить прямі промені сонця. У зимовий час рослину не можна тримати на підвіконнях біля батарей.    
     
Температура: Для цього дерева найбільш важлива не величина температури, а відсутність різкої зміни температур (різниця в 5-7 градусів), а також протягу. Найбільше підходить температура від 16 до 23 градусів. При температурі понад +25 градусів може швидко висохнути грунт і значно знизитися вологість в приміщенні.    
     
Полив: Влітку повинен бути  регулярний помірний полив відстояною теплою водою (1-2 рази на тиждень), перед наступним поливом грунт повинен добре підсохнути. Слід уникати перезволоження. Від надмірного поливу рослина скидає листя. Взимку полив скорочують до 1 разу на 7-10 днів.    
     
Вологість повітря: Потрібно щоденне обприскування рослини водою кімнатної температури, особливо взимку. Найкраще вирощувати рослину в піддоні з вологим керамзитом. Після обприскування рослини, її слід притіняти від яскравого сонця. При включеному опаленні рослину слід поставити подалі від радіаторів (не менше, ніж на 2 м).    
     
Підживлення: Необхідно регулярне підживлення з весни по осінь. Взимку, в період спокою, фікус не потребує добрив.
Супутні товари