Філодендрон Сканденс колоновидний / Philodendron scandens zuil DxH=27x160см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210803
Код виробника:
PhSc27Rk
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Філодендрон
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
декоративно-листяна рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
27 см
Висота:
160 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
5252.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Філодендрони не виносять сонячних променів, для них найкраще півтінь або яскраве розсіяне світло. Підходять для вирощування у західних і східних вікон (за умови захисту від прямих сонячних променів), можуть зростати біля північного вікна. При вирощуванні у вікон південного напрямку рослині забезпечують надійний захист від прямого сонця.    
     
Температура: Філодендрон відноситься до теплолюбних рослин. Він відмінно пристосовується до літньої спеки, якщо в приміщенні підтримують оптимальну вологість. Особливих температурних умов рослина не потребує. Найкомфортніше він буде відчувати себе при температурі +20-25 ºC. Температура вище +25 ºC в літню пору небажана. Щоб філодендрон не перегрівся, його листя обприскують і омивають відстояною водою. Взимку температура в приміщенні не повинна опускатися нижче +15 ºC. Рослина не виносить протягів, тому на вулицю його краще не виносити.   
     
Полив: З весни до осені рослини поливають рясно, відстояною м'якою і теплою водою, у міру підсихання верхнього шару субстрату. Не можна допускати застою води в піддоні - це може викликати загнивання коренів. Восени полив скорочують. Взимку поливають обмежено - грунт повинен бути трохи вологою, не допускаючи пересихання земляної грудки.    
     
Вологість повітря: У природных умовах філодендрон росте в тропіках, тому потребує підвищеної вологості повітря. Рослину необхідно регулярно обприскувати, особливо в опалювальний сезон. Якщо в приміщенні буде сухе повітря, листя рослини стануть дрібними. Молодій рослині сподобається, якщо ви зробите душ. Для підвищення вологості можна змочувати палицю з волокнами кокоса, яка служить опорою для філодендрона. Не слід забувати протирати листя рослини вологою ганчірочкою. Для обприскування використовувати м'яку, теплу воду. Така гігієнічна процедура не тільки покращує зовнішній вигляд філодендрона, а й підвищує вологість.    
     
Підживлення: У весняно-літній період 1 раз в 2-3 тижні рослину потрібно підживлювати рідкими мінеральними добривами. Дуже великі екземпляри треба підживлювати  щотижня, взимку - 1 раз на місяць.    
     

Супутні товари