Хамідорея Сейфризи (Зейфрица) розгалужена / Chamaedorea Seifrizii Palm DxH=21x110см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210006
Код виробника:
7023CHA
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Хамедорея
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
пальмовидна рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
21 см
Висота:
110 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
2364.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Хамедореї невибагливі до сонячного світла, тому їх можна вирощувати в кімнатах з вікнами, що виходять на північну сторону. Найкраще хамедорея відчуває себе  біля вікна, що виходить на захід або схід. Влітку рослини необхідно захищати від прямого впливу сонячних променів.    

Температура: Утримують  хамедорею в весняно-літній період при температурі +20-26 ° C, з обов'язковим доступом до пальми свіжого повітря. Взимку можна утримувати при кімнатній температурі, оптимальна температура змісту в цей період становить +16-18 ° C, рослина здатна переносити пониження температури до +12 ° C. У зимовий період також треба забезпечити пальмі приплив свіжого повітря. 
  
Полив: У період активної вегетації поливають Хамедорею рясно, у міру підсихання верхнього шару субстрату, м'якою відстояною водою. Не можна допускати пересушування субстрату. Взимку полив скорочують, поливають теплою (30 ° С) водою. Полив проводять через два-три дні після того як верхній шар субстрату підсохне. У зимовий період також не допускають пересушування і перезволоження земляного кома.    

Вологість повітря: Рекомендована вологість для хамедореї - не менше 50%. Влітку хамедорею щодня обприскують м'якою відстояною водою; кожні два тижні листя обмивають, або протирають вологою губкою і щодня кімнату провітрюють. Взимку обприскування припиняють або обприскують рідко, а листя обмивають один раз на місяць.    

Підживлення: Добриво не має великого значення для нещодавно  пересаджених пальм. Хамедорея зростає дуже повільно, в перший рік після пересадки не  удобрюють взагалі. Потім рекомендується удобрювати пальму кожні 2-3 тижні в період росту, взимку - 1 раз на місяць рідким добривом «Пальма» або комплексним.    
Супутні товари