Кротон Айстон розгалужений / Croton (codiaeum) iceton Vertakt DxH=29x100см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210485
Код виробника:
4COICVT44
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Кротон
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
декоративно-листяна рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
29 см
Висота:
100 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
4727.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Місце для кротона треба вибирати на сонячній стороні, він любить яскраве світло, інакше листя втратять свое різнобарвне забарвлення. Але від прямих сонячних променів потрібно притіняти.

Температура: Влітку потрібна температура в межах +20-22, до +27 ° С, взимку +15-17 ° С. При більш високій температурі, рослина витягуються і стає менш декоративною.

Полив: З весни до осені,  в період активної вегетації,  грунт в горщику повинен бути вологим, але переливання треба уникати, щоб не загнило коріння. Воду краще відстоювати. При зниженні температури полив скорочують. При пересушуванні земляного кома кодіум може скинути листя.

Вологість повітря: Рослина потребує високої вологості повітря, не менше 70-80%. Регулярно, по можливості кожен день, рослину треба обприскувати м'якою відстояною водою, протирати вологою ганчіркою і часто мити листя, один раз на місяць корисний теплий душ.

Підживлення: Протягом всього року кодіум слід підживлювати мінеральними і органічними добривами (з весни до осені - 1 раз в тиждень, взимку - 1 раз на місяць слабким розчином).
Супутні товари