Плющ Хіберніка / Hedera hibernica Terrasscherm+schotel DxH=100x150см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210653
Код виробника:
5HEHIZU25
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Плющ
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
ліана
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
100 см
Висота:
150 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
20796.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Плющ полюбляє розсіяне світло. Він погано переносять прямі сонячні промені, але вважають за краще добре освітлене місце і не люблять зміни місця розташування по відношенню до джерела  світла.

Температура: У весняно-літній період плющ полюбляє помірну температуру повітря, в межах +18-25С, нічну не нижче +15 С. Осінньо-зимовий період бажано тримати при температурі +12-15С, але може зимувати і при більш високій температурі, в цьому випадку необхідно регулярне обприскування.

Полив: Хедера вологолюбна рослина, Коренева система у неї поверхнева, тому в весняно-літній період полив повинен бути регулярним і досить рясним. Пересихання земляного кома небажано, але і застій води в горщику призведе до загибелі рослини. Взимку поливати часто при зимівлі в теплому приміщенні, але якщо плющ зимує в прохолодному місці, полив слід обмежити так, щоб тільки не допускати пересихання грунту.

Вологість повітря: При утриманні в прохолодному приміщенні вологість не має значення, але при температурі вище 20 C плющ вимагає регулярного обприскування і підвищеної вологості повітря.

Підживлення: Під час весняно-літнього вегетаційного періоду кожні 10 днів плющ підживлюють по черзі мінеральними і органічними добривами. Взимку підживлення скорочують до 1 разу на місяць. Іноді часте підживлення і приводить до того, що листя стає дуже великими і рослина втрачає свою декоративну привабливість.    
     
Супутні товари