Сансів'єра (сансівієрія) Лаурентія / Sansevieria Laurentii DxH=17x65см

Немає: 0
Мінімальна кількість: 4 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210844
Код виробника:
SaLa17Tf
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Сансівієрія
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
сукулентна рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
17 см
Висота:
65 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
718.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Освітленість не грає особливої ​​ролі, вона добре росте і на яскравому світлі, і в тіні. Ряболисті види в тіні можуть втратити яскраве забарвлення. Влітку сансевьєру виносять на балкон або веранду, але розміщують так, щоб на неї не потрапляв дощ.

Температура: Сансевьєра не надто вимоглива до температурних умов. У весняно-літній період полюбляє помірну температуру повітря, в межах +18-25 ° С, в осінньо-зимовий період температура, тривалий час, не повинна опускатися не нижче +14-16 ° С, в разі тривалого зниження температури рослина захворює. Може переносити короткочасне зниження температури до +5 ° С.

Полив: Полив помірний з весни до осені - грунт повинен встигнути просохнути. Взимку полив обмежений, в залежності від температури утримання. При поливі, особливо взимку, не можна допускати попадання води в центр розетки - це може викликати загнивання.

Вологість повітря: Вологість повітря не відіграє суттєвої ролі, сухе повітря квартир не шкодить рослині. Так як сансевієрія (сансевьера) цінується за красу листя, їх треба час від часу обприскувати і протирати від пилу вологою ганчіркою.

Підживлення: У вегетаційний період (весна-літо) вносять один раз в місяць мінеральні добрива половинної концентрації, використовуючи добрива для кактусів або для кімнатних культур.
Супутні товари