Шеффлера (шефлера) Арборікола на штамбі / Schefflera arboricola Stam DxH=35x150см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210634
Код виробника:
4SCARRS10
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Шеффлера (шефлера)
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
декоративно-листяна рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
35 см
Висота:
150 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
7352.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Шеффлера потребує яскравого розсіяного освітлення. Від прямого сонця рослину слід притіняти, проте рослина здатна переносити деякий час пряме сонце (але в літній період потрапляння на рослину прямих полуденних сонячних променів може викликати опіки). Найкраще підходять для вікон західної і східної експозиції. Може вирощуватися біля північного вікна. Взимку для шеффлери необхідно забезпечити максимально світле місце розташування. Якщо рослина зимує при температурі вище +18 ° C, його бажано досвічувати лампами денного світла. У літню пору можна виносити рослину на відкрите повітря, забезпечивши їй захист від прямих сонячних променів.

Температура: Влітку шеффлеру утримують при температурі близько +20 ° C, на рослині сприятливо позначається зниження нічної температури. Мінімальна температура утримання в зимовий час складає +12 ° C, оптимальна температура для рослини в цей період +14-16 ° C. Рослину не можна розміщувати біля опалювальних приладів.

Полив: Поливають шеффлеру в весняно-літній період помірно, через день-два після того як верхній шар субстрату висохне, м'якою відстояною водою. Не допускають пересушування земляної грудки. Взимку полив обмежують. У всі періоди для шеффлера дуже небезпечний перелив і закисание грунту. Температура грунту не повинна бути нижче температури повітря, тому поливати треба водою кімнатної температури.

Вологість повітря: Шеффлера віддає перевагу підвищеній вологості повітря. Рослина потребує регулярного обприскування відстояною м'якою водою кімнатної температури, ємність з шеффлерою можна помістити на піддон з вологим керамзитом або торфом. Особливо бажано підвищення вологості повітря для рослини, зимучій при високій температурі.

Підживлення: Підживлюють  шеффлеру в період активної вегетації (з весни до осені) 2 рази в місяць універсальним добривом для кімнатних рослин.
Супутні товари