Стреліція / Strelitzia nicolai 3 per pot DxH=27x140см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3211013
Код виробника:
StNi27Tf
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Стреліція
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
квітуча рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
27 см
Висота:
140 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
4097.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Стреліція віддає перевагу яскравому розсіяному світлу, переносить прямі сонячні промені. Притінення від прямого сонця може знадобитися влітку в полуденний час. Підходить для вирощування у вікон південного напрямку. Добре росте біля вікон західного і східного напрямку.

Температура: Влітку: кімнатна температура, взимку +12-14 ° С. Перед цвітінням така низька температура призводить до того, що стрелиция не росте, але квіткові бруньки при цьому закладаються. Найлегше залишити стреліції на балконі хоча б на місяць, а потім переносять в кімнату. Другий спосіб - забезпечити нічні перепади температур навесні. В цьому випадку можна забезпечити цвітіння у вересні. При температурі нижче +10 ° С у стреліції починають відмирати корені.

Полив: Вимагає рясного поливу і постійно вологого грунту влітку. Влітку слід поливати кожні 3 дні, а особливо в спеку навіть кожні 2 дні. З вересня по квітень кожні - 10-15 днів. Перед цвітінням в період з листопада по березень полив скорочують до 1 -2 раз на місяць. Лише навесні інтенсивність поливу знову збільшують.

Вологість повітря: Вологість повітря не грає суттєвої ролі. Слід регулярно обприскувати листя теплою м'якою водою, особливо влітку в спеку, помістити горщик у вологий гравій або керамзит, протирати листя вологою ганчірочкою. Взимку також необхідно обприскувати холодною водою.

Підживлення: З березня по серпень проводять підживлення через 2 тижні рідкими добривами для квітучих кімнатних рослин. При утриманні в саду корисно проводити полив органічними добривами.
Супутні товари