Сциндапсус Треби на основі / Scindapsus Trebie mosstok DxH=27x160см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210719
Код виробника:
ScTr27Mo
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Сціндапсус
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
ліана
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
27 см
Висота:
160 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
3886.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Оптимально яскраве розсіяне світло, але ця рослина здатна рости і в глибині кімнати, не пропаде і при штучному освітленні.

Температура: Рослини теплолюбні. Найкраще містити при 20-25 ℃, навіть взимку. Ні в якому разі температура не повинна опускатися нижче 15 ℃, інакше на листках будуть з'являтися коричневі плями. Ідеальна температура грунту круглий рік близько 22 ℃.

Полив: Полив круглий рік помірний, м'якою відстояною водою, коли субстрат всередині трохи підсохне. Взимку, при прохолодному утриманні полив скорочують. Застійна волога в поєднанні з низькою температурою вкрай небезпечна для рослини і призводить до загнивання коренів. При занадто рясно поливі, рослини з нижньої сторони листа здатні виділяти крапельки вологи, іноді ці ділянки коричневіють.

Вологість повітря: Епіпремнум (сциндапсус) добре переносять сухе кімнатне повітря. Однак обприскувати або мити під теплим душем час від часу варто, щоб видалити пил, що скупчився на листках.

Підживлення: Під час основного зростання, навесні і влітку, 2-4 рази на місяць рослини підживлюють квітковим добривом. Взимку підживлюють 1 раз в два місяці.

Супутні товари