Фікус Бенджаміна / Ficus benjamina Toef DxH=35x170см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210519
Код виробника:
4FIBE1T18
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Фікус
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
декоративно-листяна рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
35 см
Висота:
170 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
7142.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Фікус любить світле місце з притіненням від прямого сонця. При недостатньому освітленні пістряві фікуси втрачають забарвлення листя (стають однотонно-зеленими), стебла фікуса витягуються, сповільнюється його зростання, може опадати листя.

Температура: Фікус добре себе почуває при температурі +25-30 ° C влітку і +16-20 ° C взимку.

Полив: Влітку слід поливати фікус рясно, але ні в якому разі не заливати. Грунт між поливами обов'язково повинен зверху висохнути на 2-3 см. Поливають фікус звичайним способом - зверху. Взимку - полив ще більш помірний.

Вологість повітря: Вологість повітря повинна бути не менше 50%. При утриманні в приміщенні з сухим повітрям рослина можна поставити на піддон з вологим керамзитом або галькою. Також йому будуть корисні обприскування фільтрованої водою і протирання листя вологим тампоном. Добре відгукується на купання в теплому душі 1-2 рази на місяць, закривши поліетиленовою плівкою поверхню землі.

Підживлення: Підживлюють фікус навесні-влітку раз в 10-14 днів. Взимку фікус удобрювати не потрібно, хоча при оптимальних умовах штучного підсвічування і вологості можливе підживлення половиною звичайної дози раз в 2 місяці. Якщо фікус вирощується в інертному субстраті, то його підживлюють  весь рік.
Супутні товари