Фікус Келихоприлистова (Циатістіпула) ) / Ficus cyatistipula zuil DxH=35x220см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210376
Код виробника:
7153FIC
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Фікус
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
декоративно-листяна рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
35 см
Висота:
220 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
17855.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Фікус Бокальчатопрілістніковий вельми витривалий до тіні, але це не означає, що йому не потрібне світло. Яскраве розсіяне освітлення може стати гідною кандидатурою, особливо на східних або західних вікнах. Однак стежте за яскравістю, так як надлишок може залишити опіки, а недолік світла призведе до зменшення розміру аркуша.

Температура: в літній час оптимальною температурою для цього виду є від +18 ° С до +16 ° С. У зимовий час переважно не нижче +16 ° С.

Полив: влітку рослині потрібно забезпечити регулярний полив, але необхідно стежити за тим, щоб земля встигала просихати, а воду, що залишилася в піддоні краще злити. Взимку частоту поливу потрібно зменшити.

Вологість повітря: Фікус Бокальчатопрілістніковий любить часті обприскування і теплий душ, після якого рослина потрібно притенить від яскравого світла. В опалювальний сезон фікус краще тримати подалі від радіатора - рослина не подякує вас за пересушене повітря.

Підживлення: підгодовувати рекомендується починати з весни і до самої осені по одному разу в два тижні, при цьому слід чергувати мінеральні та органічні добрива.      
Супутні товари