Фіник Робелена на штамбі / Phoenix roebelenii op stam DxH=34x225см

Під замовлення: 20 шт
Мінімальна кількість: 1 шт
Загальна інформация
Код товару:
3210787
Код виробника:
PhRo34St
Виробник:
Нідерланди
Комплектація:
рослина в технічному кашпо
Вид:
Фінік
Розміщення:
в приміщенні
Тип:
пальмовидна рослина
Термін поставки:
1 тиждень
Розмір
Діаметр:
34 см
Висота:
225 см
Виберіть валюту:
  • EUR
  • UAH
  • USD
12604.00 грн
Питання по даному товару?
Знайшли дешевше?
Опис
Освітлення: Фінік віддає перевагу яскравому прямому сонячному світлу, без притінення, протягом усього року. Знадобиться притінення лише в сильну спеку в полуденний час влітку. Найкраще розміщувати біля вікон, що виходять на південь і південний схід. Для рівномірного розвитку крони періодично пальму треба розгортати до світла іншою стороною. У літній період приміщення з фінікової пальми потрібно регулярно провітрювати. Якщо в осінньо-зимовий період світлих днів було мало, то, навесні, при збільшенні освітленості, до прямих сонячних променів рослину слід привчати поступово, щоб уникнути сонячного опіку. У зимовий період бажано досвічувати  лампами денного світла.

Температура: Температура навесні і влітку, в період зростання, помірна (+20-25 ° С). Рослина любить високу температуру (+24-28 ° С), однак через сухість повітря в кімнатних умовах при цій температурі у фініків сохнуть кінчики листя. Взимку рослину утримують в періоді спокою. Для фініків добре підтримувати зимову температуру в межах +15-18 ° С.

Полив: Полив в весняно-літній період рясний, у міру підсихання верхнього шару субстрату. Після поливу на 2-3 години (але не більше) воду треба залишати в піддоні. В осінньо-зимовий період поливати потрібно помірно, через день-два після підсихання верхнього шару субстрату. Субстрат не можна пересушувати, а й надмірно перезволожувати. Проводити полив потрібно м'якою відстояною водою з низьким вмістом кальцію.

Вологість повітря: Фінік віддає перевагу високій вологості повітря. Для нього корисно протягом всього року обприскування. Обприскування робити добре відстояною або відфільтрованою водою. Для рослини, бажано, підібрати місце з максимальною вологістю повітря. 

Підживлення: З квітня по кінець серпня кожні 10 днів рослину потрібно підживлювати органічним добривом.
Супутні товари